Elmers nya spjälskydd


Våran lilla stora kille har flyttat till sin egna säng nu, tycket han behövde lite kaniner i sängen att titta på. Snabbsytt och fint..tycker jag.
Klänning till lilla S


Klänning storlek 68...är lite sugen på en till Hedda också


En body storlek 68+


En beställning, check!


Saga i sina fina shorts


Dreggliga barn

Har sytt en del dregglisar..om någon är intresserad så kostar dom 50 kr och går att få i alla tyger = )

Fina smutsiga manchester(eller hur det stavas) byxor

Hann inte riktigt fota dom innan elmer fick på sig dom. Ska nog göra ett par till, med fickor.


En tröja med problem

Tröjan blev fin men den skapade många problem...tvillingnål gick av, stygnen blev hoppstygn..tur att den ska stanna innom familjen.

Beställda stjärnbyxor

Mina första byxor helt sydda med overlocken Elna.

Triss i byxor till lilla S

Två långa och ett par korta, mamman ville ha enfärgade, mycket smart mamma tycker jag. Blir nog till att sy ett par stycken till mina små också.
Linne och trosor

Hade strykt på ett rött hjärta på bröstet av linnet och på trosornas rumpa... Lilltjejens kommentar
- Vill inte ha, sen drog hon bort dom. Tacksamt barn!

Ny maskin! Min Elna!
Så häre fint ser det ut hemma hos oss när det är systund...borde nog snart få ett syrum tycker jag. Kanske kan man ta ungarnas lekrum..hmmm

Dregglisar..

Är det någon som är intresserade av dregglisar?..håller på att sy ett gäng som är plastade inuti..så dregglet stannar på dregglisen och går inte igenom på tröjan. Kommer en bild snart..

En effektiv kväll..natt...3

En av de sista klänningarna i det här tyget = )En effektiv kväll..natt...2

Har länge haft den här i deen i huvudet..och nu blev den av = ) En vit köpt tröja som jag sytt dit ett moln av molntyget på, tanken är att det ska bli ett par byxor av Hedda modell till. Turkosa med turkost molntyg i fickorna.
En effektiv kväll..natt...

En helt vändsydd jacka/tröja till Hedda,
med svart foder och mudd.
Elmers nygamla jacka
Sydde en jacka till Emler för ett tag sen..blevjätte nöjd.Röd med vita moln och svart bomullsfoder! Har man gjort en ska det ju inte vara så svårt att göra en till...kan man tycka... Sista som hände var att själva draggrejen på dragkedja åkte bort, så nu är den uppdragen men går inte att dra ner.Inte såvidare praktiskt.Bara att sprätta och köpa ny dragkedja...

En syskonbeställning...En tröja storlek 104/110 till storebror


En matchande tunika med röda leggings tilll lillasyster =)

Dom har kommit!!!


Två bodysar till lilla G


Och så var det bara några alster kvar..Nattlinne med matchande trosor..kan det vara så att synördmamman har gått för långt...

Älskade Elmer 1 årJordgubbar med grädde..Sy och tryck mamman tryckte en tröja till honom på morgonen. Nu är den tvättat och åker ner i hans minneslåda!

Tre stycken 1 årskalas tar på krafterna...

Men nu är jag tillbaka =)


Det blev en likadan till Hedda, men med ärmar.
Lång eller kort?

Trots all planering inför Elmers 1 års dag har jag lyckats få ihop en beställd tröja. Men frågan är om mudden ska kortas av lite? Jag får nog fråga beställaren.....


Ännu en klänning...

När Tobbe www.tobbert.blogg.se såg den här så fråga han direkt om den var till Hedda, när jag berättade att den var en beställning så så han lite missnöjd ut. Jag håller med, hade gärna sett att den här stannade hemma. Tur att jag har mer tyg = ) BLir kanske ett lite fördelsedagsset till båda mina små=)


RSS 2.0