Nya tyger!


Jag lever!

Nu äntligen är flytten över och vi drunknar inte riktigt i kartonger längre, syrummet och barnens lekrum på nedervåningen är nästan klara men resan har varit lång....

Vi flyttade in den 30 januari och allt kändes jätte bra, tills jag började nysa och nysa och nysa och klia! Visste att dom som bodde innan hade haft en hund som bott i ett av rummen (mitt syrum). Eftersom jag är allergisk så hade vi bett dom att städa ganska noga, men alla har vi olika uppfattnigar om ordet städa...

Vi hade tänkt att vi skulle riva ut all bröstpanel som fanns på nedervåningen till sommaren bla i syrummet men efter en liten glutt bakom plankorna så var valet att riva direkt ganska så självklart, FY vad äkligt det var!!! Tussarna av hundhår var lika stora som gurkor och ju mer vi (läs Tobbe) slipade väggar destå mer hund luktade det. Men nu är det som sagt klart! Nu luktar det bara målarfärg och symaskinerna är redo att kopplas in, som jag längtar! Tack älskade Tobbe för att du inte blivit galen på mig och hindrat mig från att börja riva och fixa överallt samtidigt, ett rum i taget är vårat motto ; )

Efter att ha pratat lite med grannarna runt omkring så visade det sig att dom inte har haft 1 hund utan mellan 4-7 stycket som bott i burar i syrummet, att dom har haft hunddagis, och en stor hundgård på tomten, hundgården och burarna var  borta när vi var där på visning. Vi tyckte att det var lite konstigt att ett rum var så tomt och att dom hade grus på framsidan av huset...men hur ska man veta?

Så nu väntar vi bara på vad som kommer att komma upp på tomten i vår...jag gissar på en hel del kompisar till dom  hundbajsarna vi sett!

RSS 2.0